torsdag 13 december 2012

TALOM





Tryck var som helst på skärmen för att den ska starta. Den har hudavkänning för ökad säkerhet. Om man går in på inställningar så kan man designa sitt eget skal och beroende på storlek och form kostar den olika mycket. Den är vattentät så man kan tex.  stå i duschen och lyssna på musik. Den har 54 megapixlar. Java och Flash är installerat från början. Man får med trådlösa hörlurar som  varnar om man har för hög musik. Siri finns på alla språk. Den känner av om man är sjuk. När mobilen är låst så laddar den. Om man håller in tre fingrar i tre sekunder så stängs telefonen av/sätts på.



TALOM  X
                                                  
Den har samma funktioner som originalet men den har ett hologram, och man kan designa ett skal  till hologrammet i inställningar.Man kan välja storleken på hologrammet i inställningar.Det finns en film som gör att sms bara kan se skärmen framifrån.
En ny funktion på Talom X är att man kan röntga med hologrammet och se om man har tex. har något brutet eller  har cancer. Om något är fel så skickas det direkt till sjukhuset och ambulans.
För att få upp hologrammet finns det en ikon längst ner och i vänstra hörnet och i högra hörnet finns det en röstsökning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar