lördag 15 december 2012

RÖSTA! Santa Claus is coming to town

Vilken verision tycker du är bäst? Gör ett inlägg och rösta!



Santa Claus is coming to town ROCKIG VARIANT med text


Santa Claus is coming to town BARNKÖR med text


Santa Claus is coming to town JUSTIN BIEBER med text


Santa Claus is coming to town BRUCE SPRINGSTEEN med text


Santa Claus is coming to town MARIAH CAREY med text


Santa Claus is coming to town JACKSON 5 med text

8 kommentarer:

  1. jag tyckte Mariah Carey var bäst

    SvaraRadera
  2. Hej, jag tycker Santa Claus is coming to town, med Justin Bieber och Mariah Carey är bäst. Men sen gillar jag också Rockig Variant för att alla dom tre låtarna var väldigt fartiga och bra. Det som jag inte gillade med Bruce Springsteen är att jag tyckte det var ett VÄLDIGT långt intro men när han väll sjunger är det väll okej men inte min favorit. Barnkören gillade jag bara inte. Jag tyckte inte Jackson 5 var så bra för att jag gillade inte hanns röst. Men om jag ska välja en låt mellan Rockig variant, Justin Bieber och Mariah Carley så väljer jag. Mariah Carley. Hon är verkligen duktig.

    SvaraRadera
  3. I think Mariah Carley was best because her song was little faster than they other songs. Justin Bieber was good too but Mariah Carley was faster. Bruce Springsteen version Santa Claus is coming to town was to slow. Rock version was very good because i like to sing and hear rock but i don´t think that it will be beat Mariah Carleys version. Children´s choir was little dorky for me. So i think Mariah Carley was best. //Matilda S

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att Rocking varianten, Bruce Springsteen, Jackson 5 och Maria Carey var bäst. Men Bruce Springsteen's intro var lite för långt. Jag tyckte att barnkören inte var så bra. Justin Bieber's variant tyckte jag inte var bra. Men om jag måste välja mellan alla så tar jag Rocking varianten.

    SvaraRadera
  5. Kan fortfarande inte titta på videon! :(

    SvaraRadera
  6. Jag tycker Jackson 5´s var bäst. Mariah Carey, Justin Bieber och den rockiga varianten också var bra men den med Jackson 5 var klart bäst. Bruce Springsteens hade lite för långt intro och Barnkörens gillade jag inte för den var lite för vanlig och hade inte samma flow som de andra. Jackson 5 was best!!!

    några andra bra:
    http://www.youtube.com/watch?v=QU1tWp5H0qM

    http://www.youtube.com/watch?v=iYeGmBoUdVA&list=SP7D474167C2B4070D&index=1

    SvaraRadera
  7. Jag tycker att varianten med barnkören är bäst, därför att den känns mer som ett sorts original än dom andra. De två sämsta varianterna enligt mig var den rockiga varianten och den med Bruce Springsteen.

    SvaraRadera
  8. jag tycker att maria carey var bäst för den var lite mer fart i och hon sjunger bäst men dom andra låtarna var bra men maria var bätre sen gillade jag justin biber mycket men barnkören var sådär bruce vad mindre bra och han sjöng så konstigt och det var för långt intro men jackson 5 var bra

    SvaraRadera