torsdag 13 december 2012

GumPhone




                                                          

Framtidens telefon är den nya GumPhone. Den passar alla åldrar, och det bästa av allt, du slipper den långa jobbiga laddaren! Istället har vi utvecklat en ny laddnings funktion. Den otroliga GumPhone laddar sig själv när den får tillgång till värme. T.ex. när du har den i handen, i fickan eller på bordet.

Hur många gånger har du inte varit med om att du behöver ringa någon som du har lagt in på favoriter och sedan leta redan på den personen men du behöver hålla på och fippla med touch-skärmen.  Därför har den nya GumPhone tre knappar istället för en. Och den mellersta knappen är en ”genväg” till favoritsamtal. Sen finns det två kappar på varsin sida av den mellersta. Den vänstra är startknappen, och den högra är avstängningsknappen.

Tuggummi-automaten, barnens favorit! Genom att hålla in båda sidoknapparna samtidigt så kommer det ut en viss mängd tuggummi beroende på hur länge man håller in dem. Och när man släpper knapparna så klipper GumPhone av den mängden tuggummi man har bestämt.

App-Creater är det stället där man kan skapa dina egna appar. Man  kan välja vilken kategori din app ska vara, och så får man designa din app också.

När du köper din GumPhone så får man välja vilken färg telefonen ska vara, och man får även ett valfritt skal helt gratis.

Den otroliga GumPhone är även vattentät och det ingår vattentäta hörlurar så att man kan lyssna på musik i duschen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar